Τοπικά Νέα

Μέχρι τέλος του μήνα η αποχή των δικηγόρων στην Τριφυλία

Στην παράταση της αποχής μέχρι το τέλος του μήνα προσανατολίζονται οι δικηγόροι της Τριφυλίας, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις ελλείψεις προσωπικού στα Ειρηνοδικεία της περιοχής και στο Πρωτοδικείο.

Να θυμίσουμε πως η αποχή των δικηγόρων έχει ξεκινήσει από τα μέσα Σεπτεμβρίου και συνεχίζεται με εβδομαδιαίες αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου.

Τα αιτήματά τους είναι: Πλήρωση κενής οργανικής θέσης ειρηνοδίκη Πλαταμώδους. Πλήρωση της κενής οργανικής θέσης δικαστικού γραμματέα του Ειρηνοδικείου Πλαταμώδους. Απόσπαση ενός/μίας πρωτοδίκη στο Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας επειδή η μία των τριών υπηρετουσών πρωτοδικών είναι σε άδεια από τις 12 Μαρτίου 2019. Πλήρωση της κενής οργανικής θέσης δικαστικού γραμματέα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κυπαρισσίας μετά από μετάθεση δικαστικής γραμματέα σε άλλη δικαστική υπηρεσία. Προσλήψεις δικαστικών υπαλλήλων/γραμματέων σε Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας, Εισαγγελία Κυπαρισσίας και Ειρηνοδικείο Κυπαρισσίας σε κενές οργανικές θέσεις, οι οποίες είχαν προκηρυχθεί με πρόσφατους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button