Εκλογές 2019

Μήνυμα νίκης από τα Φιλιατρά για τον Σωτήρη Μπακούρο… “Για την Επόμενη μέρα για την Τριφυλία” [εικόνες – βίντεο]

Από την πόλη των Φιλιατρών και σε κλίμα ενθουσιασμού ολοκλήρωσε τον προεκλογικό του αγώνα ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας και επικεφαλής του συνδυασμού ‘’ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ’’ Σωτήρης Μπακούρος .

Ο κύριος Μπακούρος ανέφερε πως τα Φιλιατρά υπήρξαν η κοιτίδα του πολιτισμού και πως οι δυνατότητες ανάπτυξης  είναι μεγάλες.

Δήλωσε πως δεν λειτουργεί με τοπικιστικά κριτήρια και πως η ανάπτυξη του Δήμου Τριφυλίας επιβάλλεται να είναι  και θα είναι ισόρροπη.

Στο πρόγραμμα του εκτός των άλλων  πρότεινε  την δημιουργία κέντρου αποκατάστασης στις εγκαταστάσεις του  ΚΑΦΚΑ και την μεταφορά τμήματος Γεωπονικού ενδιαφέροντος του ΤΕΙ Πελοποννήσου στην πόλη των Φιλιατρών.

Τόνισε πως η αυτοδιοικητική  εμπειρία και γνώση  που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια  τον καθιστούν τον πλέον κατάλληλο για να διαχειριστεί και να επιλύσει τα προβλήματα  του Δήμου Τριφυλίας.

Δήλωσε πως το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του απαρτίζεται από έμπειρους αυτοδιοικητικούς, ενεργούς πολίτες και δυσαρεστημένους  συνδημότες  που για πρώτη φορά θέτουν τον εαυτό τους στην εκλογική μάχη.

Χαρακτήρισε τις εκλογές της 26ης Μαη  ιστορικής σημασίας και ζήτησε από του πολίτες να ψηφίσουν υποψήφιους που γνωρίζουν τα προβλήματα του Δήμου, που ζούν και δραστηριοποιούνται στην Τριφυλία.

Παράλληλα δήλωσε πως οι πολίτες της Τριφυλίας δεν θα πρέπει να  παρασυρθούν από τα μεγάλα λόγια ώστε να μην χαθεί άλλη μια τετραετία.

Τέλος έκανε λόγω για έναν έντιμο και καθαρό αγώνα που έκανε όλο αυτό το διάστημα ο ίδιος με τον  συνδυασμό του και δήλωσε πως η  ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ πλησιάζει!

Δείτε βίντεο και εικόνες:

    

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button