Εκπαίδευση

Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κα. Αλειφέρη για τη νέα σχολική χρονιά

filessxoleio_513095407


Η φετινή σχολική χρονιά οφείλει να ξεκινήσει με χαρά, όρεξη και αισιοδοξία για τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς. Ο Νομός μας δοκιμάστηκε σκληρά τις προηγούμενες ημέρες από τη θεομηνία που έπληξε την περιοχή μας με συνέπεια πολλές οικογένειες ακόμα να μετρούν τις πληγές τους και να βιώνουν δύσκολες καταστάσεις.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου λαμβάνει μέριμνα και προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την στήριξη των πολιτών προκειμένου να επιταχύνει τις διαδικασίες αποκατάστασης των ζημιών και αποζημίωσης των πληγέντων.

Απολύτως απαραίτητο είναι , ωστόσο, Φορείς και Πολίτες να ενώσουμε δυνάμεις για να εξασφαλίσουμε στους μαθητές μια απρόσκοπτη σχολική χρονιά, με στόχο την ουσιαστική μάθηση που θα τους δώσει την ευκαιρία ν’αναπτύξουν ο καθένας τις δεξιότητες και την προσωπικότητά του.

Οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν. Καλούμε τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς να αποτανθούν στις υπηρεσίες μας προς επίλυση των ζητημάτων που ενδεχομένως προκύψουν και τους διαβεβαιώνουμε πως η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας θα σταθεί αρωγός και υποστηρικτής του έργου τους.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους.

                                      Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας

                                              Ελένη Αλειφέρη-Καραθανάση

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.