Κόσμος

Μία στο εκατομμύριο: Γυναίκα και τα δύο σκυλιά της σκοτώθηκαν από κεραυνό

Η άτυχη γυναίκα κεραυνοβολήθηκε με τα δύο σκυλιά της ενώ έκανε βόλτα, γεγονός για το οποίο οι πιθανότητες να συμβεί είναι μια στο ένα εκατομμύριο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας.

Γυναίκα και τα δύο σκυλιά της σκοτώθηκαν χθες Τετάρτη από κεραυνό στη νότια Καλιφόρνια, κατά τη διάρκεια καλοκαιρινής καταιγίδας που έπληξε την περιοχή, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης (φωτογραφία, επάνω, από foxweather.com).

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Η άτυχη γυναίκα είχε βγάλει βόλτα τα δύο σκυλιά της γύρω στις 9 το πρωί (τοπική ώρα) στην κοινότητα Πίκο Ριβέρα, στο νοτιοανατολικό τμήμα της κομητείας του Λος Αντζελες όταν κεραυνοβολήθηκαν, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

«Η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο είναι μία στο ένα εκατομμύριο, αλλά συνέβη», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Πάτρικ Μόρεϊ στην εφημερίδα Los Angeles Times.

Οι τοπικές αρχές έκλεισαν παραλίες στη νότια Καλιφόρνια εξαιτίας των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και συνέστησαν στους κατοίκους να είναι προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button