ΑστυνομικάΤοπικά Νέα

Μία σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης στους Γαργαλιάνους

Κατασχέθηκαν 12 δενδρύλλια κάνναβης και αρδευτικός εξοπλισμός

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε σε αγροτοδασική περιοχή στην Πάνιτσα Γαργαλιάνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη χθες (17.8.2021) το πρωί, στην περιοχή των Γαργαλιάνων, 62χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, χθες (17.8.2020) το πρωί, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και εξερεύνηση στην ανωτέρω περιοχή, κατά την οποία εντοπίστηκε, σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, φυτεία κάνναβης, στην οποία καλλιεργούνταν συνολικά -12- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -3- μέτρων, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με τον αντίστοιχο αρδευτικό εξοπλισμό που βρέθηκε στο χώρο.

Όπως προέκυψε, την ανωτέρω φυτεία καλλιεργούσε ο 62χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Χαχαχα, δεν έχετε καταλάβει τι εστί Χρυσοχοϊδης, ο τύπος εξαργυρώνει γραμμάτια λέμε, αυτό είναι το βαθύ ΠΑΣΟΚ, και είναι δικό μας. Θα σαπίσετε όλοι στην φυλακή επειδη χόρτο στην Ελλάδα θα πουλάμε μόνο εμείς. Έχουν δοθεί οι κατάλληλες εντολές. Η Ελλάδα θα αγοράζει μόνο Αλβανία. Είστε δική μας αγορά. Πρέπει να χτίσουμε σπίτια, δρόμους. Φτιάχνουμε περιουσία με τα λεφτά σας. Μόνο Αλβανία. Μόνο Αλβανία. Σε ευχαριστούμε Χρυσοχοϊδη, οι εγκληματίες να σαπίσουν φυλακή. Θα σαπίσετε στην φυλακή ντόπιοι, εμείς χτίζουμε μία χώρα με τα λεφτά σας. Albania Mafia.

  2. Αντί να περιπολούν τα δάση όπου κάνουν πάρτυ οι εμπρηστές αυτοί κοιτάνε να καταστρέψουν την ζωή των φουκαράδων.

    Ρε μπάς και έχουν κάνει συμφωνία με τους Ταλιμπάν και τους Πακιστανούς για να κάνουν νέες εισαγωγές;

    Αυτοί σε λίγο θα βγάλουν εκτός νόμου και τα ρεμπέτικα. Άντε και καλή ποτοαπαγόρευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button