Εκπαίδευση

Μαθητές απ όλη τη χώρα στα θρανία για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής!

physics1-702x336


Σε μία περίοδο έντονης κρίσης, όπου οι επιδόσεις των Ελλήνων μαθητών όπως προκύπτουν από το τεστ διεθνούς αξιολόγησης PISA * είναι χαμηλές, η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (ΕΕΦ) συνεχίζει το έργο της για την προώθηση και τον εκσυγχρονισμό της Φυσικής Επιστήμης  εντός και εκτός των σχολικών αιθουσών.

Στην κατεύθυνση αυτή βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες του 5ου Πανελλήνιθου Μαθητικού Διαγωνισμού 2017 για μαθητές Γυμνασίου και του 27ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Φυσικής 2017 για μαθητές  Γενικού Λυκείου  .ΘΕΜΑ: «27ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής Γενικού Λυκείου

Ο διαγωνισμός αφορά σε όλους τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας , δημόσια και ιδιωτικά και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

2 Μαρτίου ξεκινά η Α΄ Φάση του

διαγωνισμού μαθητών Δημοτικούpaidia-peiramata

Την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 ξεκινά η πρώτη φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής για μαθητές Ε και ΣΤ Δημοτικού. Η πρώτη φάση του διαγωνισμού θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 29 Απριλίου με το τελικό στάδιο των εξετάσεων που θα δώσουν οι μαθητές.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού στο http://www.eef.gr 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………

*PISA  διεθνές πρόγραμμα για την αξιολόγηση των μαθητών που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση  Εκπαίδευσης του ΟΟΣΑ με κύριο στόχο να αξιολόγηθεί το εύρος γνώσεων και οι δεξιότητες   των μαθητών που βρίσκονται στο τέλος της υποχρεωτικής τους εκπαίδευσης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.