Αθλητικά

Μανωλάς: «Ένιωσα ότι δεν ήμουν αναγκαίος στον Ολυμπιακό και αποφάσισα να φύγω»

Τον Ολυμπιακό αποχαιρέτισε ο Κώστας Μανωλάς, εξηγώντας τους λόγους που έφυγε.

Στη Σάρτζα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος αποχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, θέλησε να αποχαιρετίσει τους «ερυθρόλευκους» και τους ευχαρίστησε για τα όσα έζησε στο λιμάνι και διευκρίνισε ότι έφυγε επειδή ένιωσε ότι δεν ήταν πλέον αναγκαίος στην ομάδα.

Ο 31χρονος στόπερ με μια ανάρτηση στο Instagram είπε το δικό του αντίο στον Ολυμπιακό. Αναλυτικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες, τους προπονητές, τους φροντιστές και όλους μέσα στο Ρέντη! Θέλω να πω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στο γιατρό κ. Χρήστο Θέο, τον Χρήστο τον Μουρίκη και τους φυσιοθεραπευτές που με βοήθησαν να επανέλθω γιατί πέρσι πέρασα μια δύσκολη στιγμή!!

Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελα, δεν πάνε πάντα στη ζωή. Κατάλαβα και ένιωσα ότι δεν ήμουν αναγκαίος στην ομάδα και αποφάσισα να φύγω. Δεν υπήρχε ποτέ θέμα χρημάτων!

Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού για όλη τη στήριξή του. Θα τον έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου, όπως και την αγαπημένη μου ομάδα! Ζήτω ο Ολυμπιακός!!».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button