Ελλάδα

Μαρούσι: Κοντά στην εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας του 19χρονου

Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 19χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής στο Μαρούσι και τον εντοπισμό των δραστών βρίσκεται η Ασφάλειας Αττικής. Οι πληροφορίες λένε ότι οι αστυνομικοί γνωρίζουν τους ανθρώπους που πλησίασαν τον νεαρό Θωμά όπως επίσης και τις αιτίες του επεισοδίου.

Δράστες και θύμα γνωρίζονταν και διαπληκτίστηκαν  έντονα μπροστά στα μάτια της φίλης του Θωμά και άλλων θαμώνων της  πλατείας Ηρώων στο Μαρούσι.

«Πηγή» υποστήριξε στο protothema.gr ότι ο περιπτεριούχος που διατηρεί κοντά στο σημείο το περίπτερο που διανυκτέρευε, είδε τους νεαρούς να πίνουν μπύρες και να τσακώνονται με τον 19χρονο λίγη ώρα νωρίτερα και μάλιστα τους έκανε παρατήρηση να σταματήσουν γιατί θα καλούσε την Αστυνομία.

Όπως όλα δείχνουν πιθανότατα για μικρές οικονομικές διαφορές θύμα και δράστες διαπληκτίστηκαν έντονα και τότε ο ένας από αυτούς έβγαλε ένα μαχαίρι και του το κάρφωσε στην κοιλιά.

Κάτοικοι της περιοχής, αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη πλατεία χρειάζεται μεγαλύτερη αστυνόμευση καθώς κάθε βράδυ γίνεται διακίνηση ναρκωτικών ενώ νεαροί κάνουν συστηματική χρήση κάνναβης σε σημείο όπως χαρακτηριστικά λένε οι διερχόμενοι να μην μπορούν να αναπνεύσουν από την κάπνα. Μέχρι αργά χθες το βράδυ, από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής πέρασαν δεκάδες νεαροί, ακόμη και ανήλικοι οι οποίοι έδωσαν στοιχεία και κάποιοι από αυτούς έδωσαν τα μικρά ονόματα και τα ψευδώνυμα της παρέας των τριών που το ξημέρωμα της Κυριακής ήταν στην πλατεία Ηρώων, τσακώθηκαν με τον 19χρονο Θωμά και ένας από αυτούς έβγαλε το μαχαίρι και τον δολοφόνησε εν ψυχρώ.

Η 18χρονη φίλη του θύματος που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο σκηνικό και τον είδε να ξεψυχά μπροστά στα μάτια της, είναι σε κατάσταση σοκ ενώ φέρεται να είπε ότι δεν φορούσαν τελικά κουκούλες και να γνώριζαν τον Θωμά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button