Πελοπόννησος

Ματαιώνεται οριστικά η FoodExpo 2020 λόγω του κορονοϊού

Την οριστική ματαίωση της φετινής FoodExpo, λόγω των συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορονοϊού, γνωστοποιούν οι διοργανωτές της με επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Στην επιστολή αναφέρεται, ειδικότερα:

“Αξιότιμε κ. Νίκα

Η Ελληνική Κυβέρνηση -λόγω της πανδημίας COVID-19- αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας όλων των εταιρειών οργάνωσης εκθέσεων, καθώς και των Εκθεσιακών και Συνεδριακών χώρων. Παράλληλα για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού είναι ήδη σε ισχύ μια σειρά αυστηρών μέτρων, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και διεθνώς (απαγόρευση μετακινήσεων, κλείσιμο ξενοδοχείων, απαγόρευση ταξιδιών από και προς το εξωτερικό, υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών όλων όσοι εισέρχονται στη χώρα κ.λπ.).

Με δεδομένο ότι τα παραπάνω μέτρα βαίνουν συνεχώς κλιμακούμενα και η παράτασή τους για άγνωστο χρονικό διάστημα είναι σχεδόν βέβαιη, καθιστούν αντικειμενικά αδύνατη την προετοιμασία και την επιτυχή διοργάνωση της FOOD EXPO 2020 κατά τις ημερομηνίες 16 – 18 Μαΐου (μετά τη μεταφορά της από τις αρχικές της ημερομηνίες 7 – 9 Μαρτίου 2020).

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την κατανόηση και τη διαχρονική σας στήριξη στη FOOD EXPO, σας διαβεβαιώνουμε ότι η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Ν.A. Ευρώπη θα είναι και πάλι κοντά σας από 20 έως 22 Μαρτίου 2021, μέσα στις συνθήκες κοινωνικής και εμπορικής κανονικότητας που όλοι επιθυμούμε.

Κατηγορηματικά δεσμευόμαστε προς όλους τους εκθέτες ότι όλα τα ποσά που έχουν εισπραχθεί και αφορούν τη συμμετοχή τους στη FOOD EXPO 2020 θα επιστραφούν αμέσως μετά την άρση αναστολής λειτουργίας της εταιρείας μας.

Σημείωση 1:

Τα προς επιστροφή ποσά αφορούν είτε μετρητά είτε επιταγές λήξεως μετά την 1/4/2020, οι οποίες δεν θα κατατεθούν προς είσπραξη στην Τράπεζα και θα σας επιστραφούν αυτούσιες.

Σημείωση 2:

Για τους εκθέτες που θα επιβεβαιώσουν άμεσα τη συμμετοχή τους στη FOOD EXPO 2021 θα διατηρηθεί ακριβώς το ίδιο περίπτερο με εκείνο που είχαν στην ακυρωθείσα έκθεση, έτσι ώστε να αποφύγουν επιπλέον έξοδα σχεδιασμού και κατασκευής του περιπτέρου τους”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button