Αθλητικά

Μεγάλη εκτός έδρα νίκη για την Εράνη στην Πύλου

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Τοπικής μαζί με τον Εθνικό Μελιγαλά και τον Πάμισο βρίσκεται η Εράνη Φιλιατρών.

Η ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου έκανε το δύο στα δύο επικρατώντας εκτός έδρας με 2-1 από τον Τσικλητήρα Πύλου.

Το μικρό γήπεδο μιας και το ματς διεξήχθη στο Σουληνάρι λόγω των εργασιών που γίνονται στην Πύλο επηρέασε τους παίκτες των δύο ομάδων και το ματς ήταν κακό στην περισσότερη διάρκεια του.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με Σκαφίδα, Κουρεμπανά και Ζάτσα και σίγουρα προσπάθησαν τουλάχιστον να πάρουν βαθμό της ισοπαλίας αλλά δεν τα κατάφεραν.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύτηκαν αρκετά, έπαιζαν από το 25ο λεπτό με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ανδρώνη όμως κατάφεραν μέσα σε λιγότερο από 5 λεπτά να πετύχουν δύο γκολ και να κάνουν την απόλυτη ανατροπή.

Στο 10ο λεπτό ο διαιτητής Τσουλακος έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Σκαφίδα όμως ο πρώτος βοηθός Τσοπανάκης σήκωσε τη σημαία του για το οφσάιντ και έτσι το πέναλτι δεν δόθηκε.

Στο 54′ ο Σκαφιδάς με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 56″ ο Πέππας με σουτ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 61′ ο Βλαχόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα του Βέλλη διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Στο 72′ ο Βλαχόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να αφήνει το παιχνίδι, η έφθασε στον Βελλή ο οποίος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσουλάκος με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Γεωργαντά.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σαρρής, Ε. Χρονόπουλος (46′ Ζάτσα), Μέμα, Καρδάσης, Μαρκολέφας, Κουρεμπανάς, Δούνιας, Ράτσεφ, Κοτσοβός (42′ Ιλιάζι), (79′ Ράλλης), Σκαφιδάς, Α. Χρονόπουλος.

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Αλεξανδρόπουλος, Γριβοκωστόπουλος (89′ Χαραλαμπόπουλος), Νικολακόπουλος (82′ Α. Χρονόπουλος), Μπουρδέκας, Παπαγεωργίου, Ασημακόπουλος, Πέππας, Βέλλης, Βλαχόπουλος, Χάρμπας (88′ Σταματόπουλος), Ανδρώνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button