Δήμος Καλαμάτας

Μεγάλο ενδιαφέρον για την Καλαμάτα στην έκθεση Philoxenia

Μεγάλο ενδιαφέρον εξέφρασαν για την Καλαμάτα επαγγελματίες του τουρισμού, αλλά και το γενικό κοινό, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia 2019, που διεξήχθη από τις 8 μέχρι τις 10 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Οι επισκέπτες ζητούσαν πληροφορίες για την πόλη και την περιοχή της και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα τουριστικά καταλύματα που διαθέτει ο τόπος μας.
Ο Δήμος Καλαμάτας έλαβε μέρος στην έκθεση με ιδιαίτερο γραφείο, στο πλαίσιο περιπτέρου της Περιφέρειας Πελοποννήσου και εκπροσωπήθηκε από την Αντιδήμαρχο Ελένη Αλειφέρη και δύο υπαλλήλους.
Σημειώνεται ότι η κυρία Αλειφέρη και εκπρόσωποι άλλων Δήμων της Πελοποννήσου είχαν συνάντηση με τον Τάσο Τζήκα, Πρόεδρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (αυτή διοργανώνει τη Philoxenia), καθώς και το διευθύνοντα σύμβουλο και το γενικό διευθυντή, με αντικείμενο τη διερεύνηση συνεργασίας με τη ΔΕΘ, που διαθέτει υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, για την προβολή του τόπου μας, των πλεονεκτημάτων και των προϊόντων του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button