Πολιτική

Μενέλαος Γερονικολός: “Η επιστροφή του ΠΑΣΟΚ δεν σημαίνει μόνο επιστροφή των συμβόλων μας”

Δήλωση, με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής, για την ανάδειξη νέων τοπικών οργάνων, εξέδωσε το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος και υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας, Μενέλαος Γερονικολός.

Ο δημοκρατικός κόσμος της Μεσσηνίας για μια ακόμα φορά έδειξε ότι επιστρέφει δυναμικά στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. 

Η συμμετοχή των προοδευτικών πολιτών του τόπου μας στη χθεσινές εσωκομματικές εκλογές αποτελεί παρακαταθήκη ευθύνης για όλους μας. 

Η επιστροφή του ΠΑΣΟΚ δεν σημαίνει μόνο επιστροφή των συμβόλων μας. Πρέπει να συνοδευτεί από την επιστροφή στις αρχές και τις αξίες που περιγράφονται στην διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη.

Πρέπει να ξαναβρούμε τις «ρίζες» μας για να «ανθίσουν» πάλι οι προσδοκίες του δημοκρατικού κόσμου για ένα καλύτερο «αύριο». 

Αυτή τη στιγμή, που κάθε δημοκρατικός πολίτης εμφορείται από αισιοδοξία για το μέλλον, είναι κρίσιμο να θυμηθούμε όλοι μας την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά, η οποία κράτησε όρθια την παράταξή μας σε δύσκολες στιγμές και έδωσε την ευκαιρία σε όλους μας να στεκόμαστε σήμερα απέναντι στο μέλλον μας. 

Ευχαριστώ τους προοδευτικούς πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου, που προσήλθαν στις κάλπες. Κάθε φίλος, κάθε στέλεχος που συστρατεύτηκε στον αγώνα αποτελεί τη δικλείδα ασφαλείας, προκειμένου το Κίνημα να παραμείνει μακριά από μηχανισμούς και ομάδες. 

Ευχαριστώ όσους ήταν υποψήφιοι για τις τοπικές οργανώσεις, όσους διεκδίκησαν μια θέση στο συνέδριό μας.  

Εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη σε εκείνους που αναλαμβάνουν την ευθύνη της συγκρότησης των νέων μας οργάνων. 

Από τον αγώνα μας για ένα καλύτερο μέλλον δεν περισσεύει κανείς. 

Όλοι μας είμαστε θεματοφύλακες της ενότητας, μαζί προχωράμε μπροστά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button