Τοπικά Νέα

Μεσσηνία: Μυστήριο με ακυβέρνητο ιστιοφόρο, που ξέβρασε στη Μαραθόπολη [εικόνες – βίντεο]

Πιθανολογείται ότι έχει χρησιμοποιηθεί για μεταφορά μεταναστών

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης στο Λιμεναρχείο Πύλου, για ένα ιστιοφόρο που βρέθηκε στην παραλιακή ζώνη της Μαραθόπολης, και συγκεκριμένα στην περιοχή Βαθύ Λάκκωμα.

Το σκάφος τύπου Cyclades 50.4, το οποίο δεν φέρει σημαία, όπως όλα δείχνουν, έχει χρησιμοποιηθεί για μεταφορά μεταναστών και στη συνέχεια έχει εγκαταλειφθεί.

Να σημειωθεί ότι στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, ενώ πρόκειται για το δεύτερο ιστιοφόρο που βρέθηκε σε διάστημα δύο μηνών.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο μυστήριο. Προφανώς πρόκειται για σκάφος που έχουν ναυλωσει για πολλες χιλιάδες ευρώ αφροασιάτες λαθρομετανάστες για να έρθουν παράνομα στην Ελλάδα για να κάνουν στην συνέχεια αίτηση ασυλου (για εργασία πλέον το ξεχνάμε, όλοι κάνουν αίτηση ασύλου).

    Οι αιτήσεις ασύλου που εξελίσσονται στην νέα βαριά βιομηχανία της χώρας.

    Γνωρίζουμε πόσοι λαθρομετανάστες έχουν κάνει αίτηση ασύλου; 100.000; 150.000; 250.000;

    Γνωρίζουμε πόσοι από αυτούς είναι Πακιστανοί; Γιατί οι Πακιστανοί κάνουν αίτηση ασύλου;

    Γνωρίζουμε πόσοι θα πάρουν άσυλο;

    Θα πάρουμε ποτέ απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα; Γιατί δεν θα πάρουμε απάντηση; Εμείς δεν είμαστε Έλληνες πολίτες; Δεν έχουμε δικαιώματα; Δεν πληρώνουμε φόρους;

    Η αγέλη των λαθρομεταναστών Πακιστανών που οπλισμένοι με ρόπαλα και μαχαίρια διέσχισαν τα μισά Φιλιατρά για να επιτεθούν σε κάποιον “στόχο” δεν αποτελεσε είδηση στα κανάλια, στα πρωϊνάδικα, στα πάνελς, και στα δελτία ειδήσεων.

    Δεν συγκινήθηκαν οι μεγαλοδημοσιογράφοι, όπως το τέρας της δημοσιογραφιάς, ο κος Χατζηνικολάουτου ΑΝΤ1, και ο πρασινοφρουρός άνκορμαν πρωϊνάς του ΟΠΕΝ ο κος Καμπουράκης, από την αγέλη των οπλισμένων Πακιστανών.

    Σε κάθε περίπτωση δεν φαίνονται να ενδιαφέρονται καθόλου για το τι μπορεί να συμβαίνει στα Φιλιατρα. Ακόμη και αν κινδυνεύει η ζωή μας από τους λαθρομετανάστες. Ακόμη και αν μας αποκεφαλίσουν οι λαθρομετανάστες μεσα στα σπίτια μας οι μεγαλοδημοσιογραφοι θα παραμε΄νουν παγερά αδιάφοροι, ακριβώς όπως έκαναν στο εγγύς παρελθόν.

    Για τους μεγαολοδημοσιογράφους στα κανάλια αποτελούμε πολίτες β’ και γ’ κατηγορίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button