Αστυνομικά

Μεσσηνία: Οικογενειακό επεισόδιο κατέληξε σε σύλληψη και τραυματισμό

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης μεταξύ δύο οικογενειών σε περιοχή της Μάνης, με αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 59χρονου για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και τον τραυματισμό του 39χρονου ανιψιού του.

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν για μεταξύ τους αστικές διαφορές.

Σύλληψη και τραυματισμός
Οι δύο οικογένειες, συγγενείς, φαίνεται να έχουν διαφορές για δουλεία διόδου, μεταξύ δύο ακινήτων που διαθέτουν στο ίδιο οικόπεδο.

Το επεισόδιο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ξεκίνησε χθες το μεσημέρι, όταν δύο αδέλφια 37 και 39 ετών επιχείρησαν να περάσουν προς το ακίνητό τους και βρήκαν τη δίοδο κλειστή από όχημα του 59χρονου θείου τους που κατέχει το μπροστινό ακίνητο.

Κουβέντα στην κουβέντα, ξεκίνησε διαπληκτισμός και σύμφωνα με τα δύο αδέλφια, ο 59χρονος απείλησε τον 37χρονο με μαχαίρι, ενώ στη συνέχεια πήρε το όχημα, άρχισε να κάνει ελιγμούς και παρέσυρε τον 39χρονο, τραυματίζοντάς τον. Ο 39χρονος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου νοσηλεύεται.

Από την Αστυνομία ο 59χρονος συνελήφθη και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του με τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απειλής και του νόμου περί όπλων. Χθες το μεσημέρι ο 59χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας από τον οποίο ασκήθηκε δίωξη, για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης, οπλοφορία και αυτοδικία, αφέθηκε ελεύθερος και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές.

Από την πλευρά του, ο 59χρονος κατέθεσε μήνυση στον 37χρονο ανιψιό του για εξύβριση, απειλή, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

tharrosnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button