Τοπικά Νέα

Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων στον Αντιδήμαρχο Τριφυλίας Αντώνη Βλάχο

Με σημερινή του απόφαση ο δήμαρχος Τριφυλίας τροποποιεί την υπ’αρ. 2084/5-9-2019 (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) απόφασή του «Περί ορισμού Αντιδημάρχων Δήμου Τριφυλίας» και μεταβιβάζει τις αρμοδιότητες της “Πολιτικής Προστασίας” που μέχρι πρότινος είχε ο Αντιδήμαρχος Τριφυλίας κ. Ασημακόπουλος στον Αντιδήμαρχο Τριφυλίας κ. Βλάχο.

Πιο συγκεκριμένα, μεταβιβάζει την αρμοδιότητα, “εποπτεία και ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας και του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου” στον Αντιδήμαρχο κ. Αντώνιο Βλάχο, ο οποίος στο εξής ορίζεται ως: Αντιδήμαρχος Τεχνικών Μελετών, Πολεοδομίας και Πολιτικής Προστασίας, αντί του Αντιδημάρχου κ. Γεωργίου Ασημακόπουλου, ο οποίος στο εξής ορίζεται ως: Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Καθαριότητας. Κατά τα λοιπά ισχύει ακριβώς η υπ’ αριθμ. 2084/5-9-2019 (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) Απόφαση ΔημάρχουΤριφυλίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button