ΕκπαίδευσηΤοπικά Νέα

Μεταβολές σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Τριφυλία

Επαναλειτουργία του Γυμνασίου Τ.Κ Κοπανακίου – Ίδρυση και λειτουργία Μουσικού Γυμνασίου στον Δήμο Τριφυλίας

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλίου Τριφυλίας ένα από ταθέματα προς συζήτηση ήταν οι μεταβολές Σχολικών Μονάδων Α/θμιας Εκπαίδευσης και Γενικής Εκπάιδευσης (Γυμνάσια-Λύκεια) Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας για το σχολικό έτος 2020-2021.

Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να μην γίνει καμία σχολική μεταβολή (ίδρυση, προαγωγή-συγχώνευση-υποβιβασμός-κατάργηση ή μετατροπή σχολικών μονάδων για το σχολικό έτος 2020-2021 για τις Σχολικές Μονάδες Α/θμιας Εκπαίδευσης και όσον αφορά την Β/θμια Εκπαίδευση αποφάσισε την επαναλειτουργία του Γυμνασίου Τ.Κ Κοπανακίου, διότι υπάρχει ικανός αριθμός μαθητών που μετακινούνται από την ΔΕ Αετού στο Γυμνάσιο Δωρίου που δικαιολογεί την επαναλειτουργία του, δεδομένου ότι υπάρχει και διδακτήριο, και την ίδρυση και λειτουργία Μουσικού Γυμνασίου στον Δήμο Τριφυλίας, ως έχει αιτηθεί με το αριθ.16117/06-11-2018 έγγραφό  προς την Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button