Εκπαίδευση

Μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου – Νέα προθεσμία για αιτήσεις!

 

4b6744e708b5554e43f39ff30a6991de_l


Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου επαναπροκηρύσσει περιορισμένο αριθμό θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών για τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών του για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017:
  1. «Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές» (σε συνεργασία με το Rutgers University in Newark – School of Public Affairs and Administration)

Κατευθύνσεις:  α. Διακυβέρνηση, β. Δημόσιες Πολιτικές

  1. «Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία»

(Κοινό ΠΜΣ με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου Κύπρου) (σε συνεργασία με το American University in the Emirates (AUE) και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ))

Κατευθύνσεις:  α. Διεθνής Επιχειρηματικότητα, β. Διεθνής Ασφάλεια, γ. Διεθνής Ανάπτυξη
  1. «Μεσογειακές Σπουδές» (στην Αγγλική γλώσσα)

(Σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια της Μπολόνια (Ιταλία), Inalco (Γαλλία), Yaşar (Τουρκία), Νεάπολις Πάφου (Κύπρος),  και το Olympia Summer Academy (Ελλάδα).)

  1. «Παγκόσμιες Προκλήσεις και Συστήματα Αναλύσεων» [Global Risks (Uncertainties), Politics and Analytics]
√      Διάρκεια: 12 μήνες
√      Μαθήματα σε μη εργάσιμες ημέρες και ώρες.
√      Σύνδεση με την αγορά εργασίας.
√      Χαμηλά δίδακτρα
Επιλογή φοιτητών
Η επιλογή των φοιτητών γίνεται με αξιολόγηση του φακέλου υποψηφιότητας (βαθμός πτυχίου, βαθμολογία σε προπτυχιακά μαθήματα σχετικά με το κάθε Π.Μ.Σ, τυχόν ερευνητική δραστηριότητα) και συνέντευξη.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Έως 26 Σεπτεμβρίου 2016
Λεπτομέρειες οργάνωσης και λειτουργίας των ΠΜΣ καθώς και οι αναλυτικές προσκλήσεις υποβολής αιτήσεων είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (http://pedis.uop.gr).
Πληροφορίες: Γραμματεία ΠΜΣ (Αριστοτέλους 1 & Λ.Αθηνών, 20132, Κόρινθος, τηλ. 27410 40040, 40045, 40058, e‐mail: pedis@uop.gr) – Πηγή: https://www.kalimera-arkadia.gr/peloponnisos/item/56952-metaptyxiako-sto-panepistimio-peloponnisou-nea-prothesmia-gia-aitiseis.html

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.