Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 6η αγροτική έκθεση του Δήμου Καλαμάτας

fec7c5d8d5eba391fed0eb1b0c046282_XL


Ο Δήμος Καλαμάτας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία και φέτος για 6η χρονιά την έκθεση «Άρτος – Οίνος – Έλαιον», από την Παρασκευή 31 Αυγούστου μέχρι την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 .

Η έκθεση αποτελεί επιτυχημένο θεσμό, με σκοπό την προβολή των ποιοτικών αγροδιατροφικών προϊόντων, του λαϊκού πολιτισμού και των παραδόσεών μας. Πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, το οποίο αποτελεί πόλο έλξης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης, καθώς σ’ αυτό λειτουργεί και υπαίθριο μουσείο σιδηροδρόμων.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν καθημερινά πολιτιστικές εκδηλώσεις, καθώς και δραστηριότητες που σχετίζονται με τις διατροφικές συνήθειες και τον τρόπο παρασκευής των τροφίμων τα παλαιότερα χρόνια.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εμπλουτίστηκε με μουσικά σχήματα, παράσταση Καραγκιόζη κ.λπ., που αποτελούν πόλο έλξης του κοινού καθ’ όλες τις ημέρες λειτουργίας.

Η έκθεση επέκτεινε το βεληνεκές της, με περισσότερους εκθέτες σε σχέση με πέρυσι, υπηρετώντας πάντοτε τον ίδιο σκοπό: να αναδείξει τα ποιοτικά αγροτοδιατροφικά μας προϊόντα, το λαϊκό μας πολιτισμό και τις παραδόσεις μας», σημειώνει ο Δήμαρχος σε χαιρετισμό, που περιλαμβάνεται στο καλαίσθητο φυλλάδιο της 6ης «Άρτος – Οίνος – Έλαιον».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button