Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το παζάρι του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαραθόπολης [εικόνες]

 


Με απόλυτη αποτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου, το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαραθόπολης.

Η τοπική κοινωνία της Μαραθόπολης και τα μέλη του συλλογου που συμμετείχαν, απέδειξαν ότι  τώρα με την περίοδο κρίσης που διανύουμε είναι πιο σημαντική η προσφορά προς τον συνάνθρωπό μας. Ο κόσμος της Μαραθόπολης και όχι μόνο, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Συλλόγου και τα μέλη του δήλωσαν πολύ ευτυχείς.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει τα εξής:

Το παζάρι μας κι οι παράλληλες εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με επιτυχία την Κυριακή που μας πέρασε. Δώρα, καφεδάκι, ζεστό κρασί, γλυκά, κάλαντα, χοροί, γράμματα στον Άι Βασίλη… Απ’ όλα είχε το μενού! Μα πάνω από όλα είχε χαμόγελα και καλή διάθεση! Καλές γιορτές σε όλους ευχόμαστε!

Θερμές ευχαριστίες στους πάντα πρόθυμους και γενναιόδωρους χορηγούς μας: Μπουλουλής Αρτοποιία Ζαχαροπλαστική και Αρτοποιείο – Ζαχαροπλαστείο Κανονιέρη για τα υπέροχα γλυκίσματα τους! ΓΚΛΙΑΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ για τα μέταλλα του καραβιού που φωταγωγήσαμε. Και φυσικά, ένα μεγάλο Ευχαριστούμε στα μέλη του Συλλόγου που πρόσφεραν τόσο όμορφα πράγματα για το παζάρι μας!

Για το πρωί της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου ο Σύλλογος καλεί τις μαμάδες και τους φίλους προκειμένου να φτιάξουν Χριστουγεννιάτικα μπισκότα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι στην αίθουσα του Συλλόγου, στο σχολείο της Μαραθόπολης.

Exit mobile version