Τοπικά Νέα

Με επιτυχία το ετήσιο πανηγύρι του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελοφύτου [εικόνες]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το παραδοσιακό πανηγύρι του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελοφύτου “Η Αγορέλιτσα”!

Μια ακόμη ξεχωριστή λαϊκή μουσική βραδιά διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελοφύτου “Η Αγορέλιτσα”, το βράδυ της Κυριακής 16 Ιουνίου, για την γιορτή της Αγίας Τριάδας, εορτής της τοπικής εκκλησίας, στον προαύλιο χώρο του σχολείου του Αμπελοφύτου.

Τα φιλόξενα τα μέλη του Συλλόγου υποδέχθηκαν τον κόσμο και φρόντισαν να διοργανώσουν μια μεγάλη γιορτή, όπου όλοι διασκέδασαν και έζησαν μια αξέχαστη ελληνική λαϊκή βραδιά.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Ψυχογιός ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και τη βοήθεια που προσφέρουν σε κάθε αντάμωμα και ευχήθηκε να εξακολουθούν να στηρίζουν την προσπάθεια του συλλόγου.

Να σημειωθεί πως τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος έχει προσφέρει σημαντικό έργο στην κοινότητα.

Μέσα στο πράσινο, πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν και απόλαυσε ένα αυθεντικό Ελληνικό γλέντι με συντροφιά το συγκρότημα Γη & Ύδωρ και τον Πάνο Τσιγγούρη στο κλαρίνο. Το κέ­φι κα­θ’ ό­λη την διά­ρκεια της εκ­δή­λω­σης ή­ταν α­μεί­ω­το ε­νώ ο χο­ρός και η ευ­χά­ρι­στη δι­ά­θε­ση κράτησαν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων στα ύψη έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε τις φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button