Εκπαίδευση

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Θερινού Σχολείου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Θερινού Σχολείου «Διαδρομές στη Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία» που υλοποίησε το Εργαστήριο Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στην Καλαμάτα, από τις 27 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου 2019.

Στο Θερινό Σχολείο «Διαδρομές στη Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία» συμμετείχαν προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές, ερευνητές, πτυχιούχοι αλλά και γενικότερα εραστές της ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας ιστορίας.

 

Η τελετή λήξης και επίδοσης των πιστοποιητικών παρακολούθησης του Θερινού Σχολείου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 και ώρα 19:00 στο Αμφιθέατρο της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών «Νικόλαος Πολίτης», στην Καλαμάτα.

Στο πλαίσιο της τελετής οι φοιτητές του Θερινού Σχολείου εξέφρασαν τις εντυπώσεις τους, τους προβληματισμούς τους και τις προσδοκίες τους για τον τρόπο με τον οποίο γράφεται σήμερα η ιστορία. Κατόπιν απονεμήθηκαν τα πιστοποιητικά παρακολούθησης στους συμμετέχοντες και τραβήχθηκε η αναμνηστική φωτογραφία. Μετά το πέρας της τελετής προσφέρθηκε ένας μικρός μπουφές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.