ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Με πολύ κόσμο ξεκίνησε η «Λευκή Νύχτα» στους Γαργαλιάνους! [εικόνες]

 

1


Οι φιλαρμονικές των Γαργαλιάνων και της Κυπαρισσίας έδωσαν την επίσημη έναρξη της 1ης Λευκής Νύχτας στους Γαργαλιάνους, ξεκινώντας τη βραδιά με τη δική της μουσική περιοδεία, πριν από λίγα λεπτά.

Με μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου ξεκίνησε πριν λίγη ώρα η πρώτη Λευκή Νύχτα των Γαργαλιάνων που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Γαργαλιάνων. Η κίνηση στους εμπορικούς δρόμους της πόλης είναι ιδιαίτερα αυξημένη, με τον κόσμο να κάνει βόλτες, κοιτώντας τις βιτρίνες, κάνοντας κάποια ψώνια, απολαμβάνοντας την ατμόσφαιρα γιορτής που έχουν δημιουργήσει οι καταστηματάρχες!

Πολλοί είναι οι ιδιοκτήτες καταστημάτων που εκτός από τις εκπτώσεις και τις προσφορές που θα κάνουν απόψε στους πελάτες τους, έστησαν μπουφέ με κεράσματα για τον κόσμο, έβαλαν μουσική ή dj, συμβάλλοντας ακόμα περισσότερο στη γιορτή της «Λευκής Νύχτας».

Σε λίγη ώρα θα ξεκινήσουν και οι υπαίθριες συναυλίες που έχει διοργανώσει ο Εμπορικός Σύλλογος. Το πρόγραμμα απόψε αναμένεται να εντυπωσιάσει ντόπιους και επισκέπτες, αφού περιλαμβάνει μουσική, επιδείξεις, εκπτώσεις, προσφορές, κεράσματα και άλλες φαντασμαγορικές εκπλήξεις.

3

4

5

6

7

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button