Τοπικά Νέα

Με τυπικά και διαδικαστικά θέματα η έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Ομόφωνα έγινε στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της Ο.Ε. Τριφυλίας η Επικύρωση του Πρακτικού ΙΙ του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Προμήθεια Μηχανημάτων Έργου & Συνοδευτικού Εξοπλισμού» που αφορά την ηλεκτρονική αποσφράγιση του (υπο)φακέλου «Οικονομική Προσφορά», που αφορά την προμήθεια γεωργικού ελκυστήρα, καταστροφέα και κλαδοθρυμματιστή για τα οποία έγινε προσφορά μόνο για αυτά στο διαγωνισμό που χρηματοδοτείται από το ΦΙΛΟΔΗΜΟ και το Δήμο. Για την προμήθεια δύο ανατρεπόμενων φορτηγών για την οποία δεν έγινε καμία προσφορά θα γίνει διαδικασία απευθείας διαπραγμάτευσης.

Επίσης, ομόφωνα έγινε η Επικύρωση Πρακτικού Ι του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Επισκευή – Συντήρηση Σχολικών Κτιρίων» με προσωρινό ανάδοχο την εταιρεία ΠΑΜΕ ΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε. που έδωσε έκπτωση 41%. Ομόφωνα έγινε η Επικύρωση Πρακτικών Ι & ΙΙ του συνοπτικού Διαγωνισμού «Προμήθεια αναλώσιμων υλικών εκτυπωτών / φωτοτυπικών / fax (Μελάνια – toner – drum), φωτοαντιγραφικού χαρτιού & γραφικής ύλης – λοιπά υλικά γραφείου, Δήμου Τριφυλίας 2019 – 2020». Ο διαγωνισμός είχε τρεις ομάδες προμηθειών και στην Α’ ομάδα (Μελάνια – toner – drum) προσωρινός ανάδοχος είναι η εταιρεία EUROSUPPLIES IKE με ποσό προσφοράς 44.148,14 ευρώ, στην Β’ ομάδα (φωτοαντιγραφικού χαρτιού) προσωρινός ανάδοχος είναι ο Αβδάλας Δημήτριος με ποσό προσφοράς 5.413,84 ευρώ και στην Γ’ ομάδα (γραφικής ύλης – λοιπά υλικά γραφείου) προσωρινός ανάδοχος είναι η εταιρεία Β. ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ με ποσό προσφοράς 10.882,07 ευρώ. Ομόφωνα έγινε και η Τροποποίηση προϋπολογισμού Δ. Τριφυλίας, οικ. έτους 2019 (εισήγηση προς το Δ.Σ.). όπου πήραν 3.000 ευρώ από την Προμήθεια Πυροσβεστικού Εξοπλισμού και 5.000 ευρώ από την Προμήθεια Προγράμματος Διαχείρισης Έργων λόγω υπερεπάρκειας και ενίσχυσαν τον Κωδικό Προμήθεια Εορταστικού Διακόσμου με 8.000 ευρώ και από τον Κωδικό Προμήθεια Υγρών Καυσίμων λόγω λογιστικής τακτοποίησης Κωδικών πήραν 500 ευρώ και τα πήγαν σε άλλο Κωδικό Προμήθεια Υγρών Καυσίμων.

Τέλος, ομόφωνα αποφασίστηκε η έγκριση δαπάνης ποσού 5.350 ευρώ για τη συμμετοχή του Πολυφωνικού Χορωδιακού Συνόλου της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Κυπαρισσίας «ΤΟ ΗΔΥΦΩΝΟΝ» (40 άτομα) στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών και Ορχηστρών στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης το Φεβρουάριο 2020.

Να σημειωθεί πως, ο καθορισμός όρων του συνοπτικού διαγωνισμού «Προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας» αναβλήθηκε διότι δεν υπήρχαν σχετικές αποφάσεις και εισηγήσεις των νομικών προσώπων του δήμου ώστε να είναι γνωστές οι ανάγκες της προμήθειας.

Σχετικά Άρθρα

1 thought on “Με τυπικά και διαδικαστικά θέματα η έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.