Τοπικά Νέα

Μηχανική βλάβη ταχύπλοου στον Κυπαρισσιακό με έξι επιβαίνοντες

Συναγερμό στις Λιμενικές Αρχές Πύλου και Κυπαρισσίας σήμανε το απόγευμα της Παρασκευής, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για μηχανική βλάβη του Τ/Χ σκάφους ”ΣΗΛΙΑ” , με έξι επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή του Κυπαρισσιακού κόλπου.
Άμεσα απέπλευσαν προς παροχή συνδρομής περιπολικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το ιδιωτικό σκάφος ”ΠΕΝΑΝΤΡΕ” Λ.Πύλου 1092, ενώ από  ξηράς έσπευσε περιπολικό όχημα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Το ”ΣΗΛΙΑ” εντοπίστηκε από το περιπολικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και στη συνέχεια το ιδιωτικό σκάφος παρέλαβε και αποβίβασε στο λιμένα Μαραθόπολης τέσσερις επιβαίνοντες του ”ΣΗΛΙΑ”, καλά στην υγεία τους ενώ με τη συνοδεία του περιπολικού σκάφους, το ”ΣΗΛΙΑ” κατέπλευσε με ασφάλεια στη Μαρίνα Πύλου και με τους δύο επιβαίνοντες του καλά στην υγεία τους.
Από το Λιμεναρχείο Πύλου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”ΣΗΛΙΑ” μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης  και προσκόμισης σχετικού πιστοποιητικού, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button