Τοπικά Νέα

Μικρή η συμμετοχή στις εκλογές του Επιμελητηρίου στην Τριφυλία

 

25075423_1791898301106920_312229215_o


Οι εκλογές ξεκίνησαν σήμερα Πέμπτη στην Κυπαρισσία, συνεχίζονται αύριο στην Πύλο (στο Δημαρχείο, 12 μ. – 6 μ.μ.) και ολοκληρώνονται το Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα (στα γραφεία του Επιμελητηρίου, 10 π.μ. – 6 μ.μ.).

Oμαλά ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου και διοίκησης στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, στην Κυπαρισσία. Στις εκλογές ψήφισαν 153 μέλη του Επιμελητηρίου αριθμός πολύ μικρότερος από εκείνων των εκλογών του 2011, όπου είχαν ψηφίσει 376.

Δύο συνδυασμοί διεκδικούν την ψήφο των μελών του Επιμελητηρίου. Ο συνδυασμός «ΜΕΣΣΗΝΙΑ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» με επικεφαλής τον Βαγγέλη Ξυγκώρο και το «ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ» με επικεφαλής τον Γιώργο Γκούμα.

Η διαδικασία εξελίχτηκε ικανοποιητικά, καθώς όλα τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη του φορέα άσκησαν το εκλογικό του δικαίωμα χωρίς να ζητηθούν περαιτέρω διευκρινίσεις και εξυπηρετήθηκαν κανονικά. Τα μέλη του φορέα ψήφισαν μέχρι την ώρα που έκλεισαν οι κάλπες, καθώς αυξημένη κίνηση παρατηρήθηκε αργά το μεσημέρι καθώς είχαν κλείσει εκείνη την ώρα τα εμπορικά καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button