Αθλητικά

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Προκρίθηκαν οι παίδες, ένα βαθμό θέλουν οι νέοι

 

81bbc7b89305dd06b133412a46b52954_L


Το 5 στα 5 έκαναν χθες στη Ζάκυνθο οι μικτές ομάδες της Μεσσηνίας…

Οι παίδες επικράτησαν με 3-0 και εξασφάλισαν από χθες την πρώτη θέση και την πρόκριση στην επόμενη φάση ενώ οι νέοι νίκησαν με 2-1 και βρίσκονται στην πρώτη θέση τρεις βαθμούς μπροστά από την Ηλεία. Την τελευταία αγωνιστική η Μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχθεί την Ηλεία και θα θέλει νίκη ή ισοπαλία ώστε να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου.

Καθάρισε στο ξεκίνημα

Στο ματς των νέων η Μεσσηνιακή ομάδα άνοιξε το σκορ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό με σκόρερ τον Κωστέα ενώ στο 15′ ο Σαρδέλης πέτυχε το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 στο 80′ με γκολ του Σοφού.

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ταμαρέσης (46′ Βλασόπουλος), Καψάσκης, Γελαδάς (41′ Κλάδης), Μαρίνος, Κουτουπογένης, Καλόφωνος, Αγαλιώτης (54′ Ρίκος), Σοφός, Ζώντος, Κολευρής, Παπαδάκος.

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Κουμπαρούλης (46′ Λαλέας), Παπαγεωργακόπουλος, Οικονομέας (46΄Καλύβας), Παπαθεοδωρίδης, Στυλιανόπουλος, Παπαγιαννόπουλος (70′ Ακριστινέι), Σαρδέλης, Κοσμόπουλος (61′ Σπυρόπουλος), Κωστέας, Ζώτος, Τσιγαρίδης.

Εύκολη νίκη οι παίδες

Οι παίδες επικράτησαν εύκολα της ομάδας της Ζακύνθου με 3-0. Ο Γιώργος Παπανικολόπουλος πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της Μεσσηνιακής ομάδας στο πρώτο ημίχρονο ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Φράγκος διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Δρόσος, Μπιτσιάνης (41 Γιοβάνης), Φωτόπουλος, Κοτσώνης, Μπελέρης, Θ. Καψάσκης, Τσουκαλάς, Κεσενός, Β. Καψάσκης (46′ Ρέτσης), Γκαμπής, Πατήρης (46′ Σαρακήνης)

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Λάππας (60′ Ι. Παπανικολόπουλος), Λάσκαρης, Παυλής, Παπαθεοδωρίδης, Σάλα, Τσουμάνης, Γ. Παπανικολόπουλος (46′ Μπομπότσι), Μούζος, Ηλιόπουλος (60′ Μουζάκης), Δολαπτσής (60′ Μαστορέας), Τσορόπουλος (46΄Φράγκος).

Την Μεσσηνιακή αποστολή συνόδευσαν στην Ζάκυνθο ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης, τα μέλη της διοίκησης και υπεύθυνοι των μικτών ομάδων Αγγελος Γεωργόπουλος και Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής Αγγελος Σκαφιδάς, ο φυσιοθεραπευτής Θεόδωρος Ασημακόπουλος και φυσικά ο προπονητής Ηλίας Μαστορέας.

Θυμίζουμε ότι στην επόμενη φάση προκρίνονται οι πρωταθλήτριες ομάδες των 13 ομίλων, καθώς και οι δύο καλύτερες δευτεραθλήτριες από τους 12 πρώτους ομίλους, μιας και από τον 13ο όμιλο προκρίνεται απευθείας και η 2η της βαθμολογίας (προκρίνονται συνολικά στη β’ φάση 16 ομάδες).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button