Πολιτική

Μισή Φιλιατρινή η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Διπλά χαρούμενη δήλωσε χθες ότι ήταν η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η οποία μίλησε με τον Αλέξη Χαρίτση σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, την πρώτη στην περιοχή μετά την πολύμηνη καραντίνα.

Όπως εξήγησε, ένιωσε χαρά για την επίσκεψή της στη Μεσσηνία γιατί έχει δεσμούς με τον τόπο και συγκεκριμένα είπε ότι κατάγεται κατά το ήμισυ από τα Φιλιατρά, που ήταν η περιοχή του πατέρα της.

Χαρά επίσης είπε ότι ένιωσε για το γεγονός ότι μετά από πολλούς μήνες δίνεται η ευκαιρία της συζήτησης με τα μέλη και τους φίλους του κόμματος με φυσική παρουσία, κάτι που τόνισε και ο Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος επίσης συμπλήρωσε ότι για τους πολιτικούς φορείς της αριστεράς η συζήτηση με φυσική παρουσία είναι αναντικατάστατη, χωρίς να μπορεί να παραγνωρίσει κανείς, πρόσθεσε, τη σημασία της τεχνολογίας που κάτω από τις συνθήκες της καραντίνας έδωσε τη δυνατότητα να γίνονται έστω τηλεσυναντήσεις και τηλεδιασκέψεις.

Στ.Μ. kalamatajournal.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button