Αθλητικά

Μουντιάλ 2018: Η FIFA διαψεύδει ότι ο διαιτητής ζήτησε την φανέλα του Ρονάλντο

Σε κατηγορηματική διάψευση δημοσιευμάτων, σύμφωνα με τα οποία ο διαιτητής του προχθεσινού (20/6) αγώνα της Πορτογαλίας με το Μαρόκο, ζήτησε τη φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο, προχώρησε η FIFA.

Η σχετική φημολογία εμφανίστηκε στα μαροκινά ΜΜΕ, που επικαλούνται μαρτυρία μέλους της αποστολής της ομάδας, το οποίο δεν κατονομάζεται.

«Με μεγάλη απογοήτευση η FIFA πληροφορήθηκε τα δημοσιεύματα, μετά τον χθεσινό αγώνα του 2ου ομίλου μεταξύ Πορτογαλίας και Μαρόκου, αναφορικά με τον διαιτητή Μαρκ Γκάιγκερ. Υποστηρίζεται ότι ο κ. Γκάιγκερ ζήτησε τη φανέλα του αρχηγού της Πορτογαλίας, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου. Ο κ. Γκάιγκερ αρνείται αυτές τις κατηγορίες και δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν υπήρξε κανένα τέτοιο αίτημα. Η FIFA καταδικάζει ανεπιφύλακτα τις κατηγορίες που φέρεται να έγιναν από μέλος της μαροκινής ομάδας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η FIFA, η οποία υπογραμμίζει επίσης ότι «οι διαιτητές έχουν σαφείς οδηγίες αναφορικά με τη συμπεριφορά τους και τη σχέση τους με τις ομάδες και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο κ.Γκάιγκερ συμπεριφέρθηκε με υποδειγματικό και επαγγελματικό τρόπο».

Η ανακοίνωση της διεθνούς συνομοσπονδίας καταλήγει με την υπενθύμιση ότι όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, οφείλουν να σέβονται τις αρχές του Fair Play.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button