Αθλητικά

Μουντιάλ 2022: Ο Ρονάλντο απείλησε τον Σάντος ότι θα φύγει από το Κατάρ

Ενάντια στο κλίμα εφορίας που επικρατεί μετά την εμφατική πρόκριση εναντίον της Ελβετίας, μοιάζει να είναι η κατάσταση στην Εθνική Πορτογαλίας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το δημοσίευμα της «Marca» έκανε λόγο για άρνηση του 37χρονου σούπερ σταρ να προπονηθεί με τους αναπληρωματικούς, ενώ η πορτογαλική εφημερίδα «Record» δημοσίευσε πρωτοσέλιδο – βόμβα, που έκανε λόγο για απειλή αποχώρησης του CR7 από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Κριστιάνο είχε έντονη λογομαχία με τον Φερνάντο Σάντος στον απόηχο της απόφασής του να τον αφήσει εκτός ενδεκάδας στο παιχνίδι κόντρα στην Ελβετία και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ απείλησε ότι θα εγκαταλείψει την αποστολή.

Το σκηνικό φέρεται να προηγήθηκε της ανυπακοής του να προπονηθεί με τους αναπληρωματικούς και πλέον, μένει να αποδειχθεί ποιο θα είναι το επόμενο επεισόδιο στο σίριαλ, αρχής γενομένης από τα σχέδια του Φερνάντο Σάντος για το παιχνίδι με αντίπαλο το Μαρόκο (10/12, 17:00).

μουντιάλ 2022: απείλησε τον σάντος ότι θα φύγει από το κατάρ 4

ΠΗΓΗ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button