Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΠολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Μουσικά ταξίδια από την φιλαρμονική Πύλου – Νέστορος

Δύο μαγευτικές βραδιές απόλαυσε το κοινό της Πύλου και της Κορώνης στις 17 και 20 Αυγούστου. Η Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Πύλου – Νέστορος έπαιξε διάφορα κομμάτια γνωστών συνθετών και ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους σε όμορφα μουσικά μονοπάτια.
Ανάμεσα στο πλήθος που παρακολούθησε τις συναυλίες υπήρξαν και πολλοί τουρίστες της περιοχής οι οποίοι δήλωσαν την μεγάλη τους αγάπη για την Ελλάδα, την ελληνική μουσική και πάνω απ’ όλα τον ελληνικό πολιτισμό.
Ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους δήλωσε: “Είμαστε εδώ να αναδείξουμε με κάθε τρόπο την κουλτούρα και τον πολιτισμό του τόπου μας. Η Ελλάδα , είναι ήλιος, είναι θάλασσα, είναι μουσική. Η Φιλαρμονική ορχήστρα του δήμου μας προβάλλει την ελληνική ταυτότητα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στα παιδιά που την απαρτίζουν καθώς και στον αρχιμουσικό της για το όμορφο αποτέλεσμα”.
 Η επόμενη μουσική βραδιά της Φιλαρμονικής του Δήμου Πύλου-Νέστορος είναι απόψε στην Τάφρο του Κάστρου της Μεθώνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button