Αθλητικά

Μπάγεβιτς – «Πάντα η ΑΕΚ πάει για το πρωτάθλημα, έδειξε ότι έχει ποιότητα»

Συνέντευξη στη Livesport παραχώρησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με αφορμή την πρεμιέρα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.

Ο σερβοέλληνας τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της Ένωσης στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, ωστόσο τόνισε πως είναι νωρίς να γίνεται κουβέντα για πρωτάθλημα.

Όσα είπε ο Μπάγεβιτς:

«Πάντα παρακολουθώ την ΑΕΚ, αλλά δεν θέλω να μιλάω πολύ. Ήταν το πρώτο παιχνίδι, δεν χρειάζεται να μιλάμε πολύ και να ενθουσιαζόμαστε πολύ. Σίγουρα περιμένουμε και ακόμα καλύτερες μέρες για την ΑΕΚ.

Η ομάδα θα είναι ακόμα πιο δυνατή και πιο καλή στην πορεία. Έδειξε ότι έχει ποιότητα. Οι παίκτες είναι πολύ καλοί. Ήταν το πρώτο παιχνίδι και η αρχή του πρωταθλήματος, αλλά η ΑΕΚ ήταν καλή και έχει πολλά να δώσει ακόμα. Πιστεύω ότι με τον χρόνο το μέλλον είναι δικό μας».

Για τους στόχους της ομάδας: «Πάντα η ΑΕΚ πάει για το πρωτάθλημα. Αυτός είναι πάντα ο στόχος της. Είναι όμως νωρίς να μιλήσουμε για τον τίτλο. Πραγματικά είναι πολύ νωρίς να μιλάμε γι’ αυτά. Χρειάζεται πολλή και σκληρή δουλειά. Αυτήν τη στιγμή πρέπει να μιλάμε γι’ αυτά τα πράγματα που πρέπει να κάνει η ομάδα για να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Για την απόδοση του Ζούμπερ: «Δεν θέλω να μιλήσω ξεχωριστά για τους παίκτες. Δεν χρειάζεται να γίνει αυτό. Η ΑΕΚ ήταν συνολικά καλή με τον Ιωνικό και αυτό έχει σημασία».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button