Τοπικά Νέα

Μπακούρος για την κυκλοφοριακή μελέτη Κυπαρισσίας: «Θυμίζει την Πηνελόπη που ύφαινε το νυφικό»

Σήριαλ έχει καταντήσει η εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης στην Κυπαρισσία που παραμένει σε αδράνεια από το 2009.

Να σημειωθεί πως πριν από ένα χρόνο δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ με την «έγκριση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων εντός σχεδίου πόλεως Κυπαρισσίας που περιλαμβάνονται στην αριθμό 117/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τριφυλίας». Τον Δεκέμβριο του 2017 έγινε η παραλαβή των πινακίδων σήμανσης και του ανάλογου υλικού, ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο ξεκίνησε η εγκατάσταση των στύλων όπου θα τοποθετηθούν πινακίδες σήμανσης για τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη.

Μάλιστα, τον Μάιο του 2015, στο δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας, είχε αναφερθεί πως θα γινόταν δοκιμαστική εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης στην Κυπαρισσία το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, χωρίς να γίνει ποτέ στην πράξη.

Αναφορά για το θέμα αυτό έκανε στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο σύμβουλος της αντιπολίτευσης Σωτήρης Μπακούρος.

Ο κ. Μπακούρος ανέφερε πως το θέμα του κυκλοφοριακού υφίσταται από την εποχή της δημαρχίας του κ. Σαμπαζιωτη, τέθηκε από τον ίδιο επί δημαρχοντίας Κόλλια, ενώ το έθεσε και από την  αρχή της θητείας, της σημερινής δημοτικής αρχής.

Ο κ. Μπακούρος είπε χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς κε δήμαρχε μου θυμίζει την Πηνελόπη που ύφαινε το νυφικό για να καθυστερήσει τους μνηστήρες ώστε να έρθει ο Οδυσσέας. Τώρα, δεν ξέρω τι κρύβεται πίσω από αυτό, ποια σκοπιμότητα υπάρχει, έχουν περάσει τέσσερα Πάσχα και τέσσερα καλοκαιριά που περιμένουμε να εφαρμοστεί η μελέτη. Και να δούμε αν έχουμε κάνει λάθη ώστε να τα διορθώσουμε στην πορεία».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button