Τοπικά Νέα

Μπαράζ καταγγελιών παράνομης εργασίας κομμωτών-κομμωτριών στη Μεσσηνία

Αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τη συνέχιση του φαινομένου της παράνομης εργασίας των κομμωτών- κομμωτριών, δηλώνουν οι επαγγελματίες του κλάδου στη Μεσσηνία.

Βιώνοντας μια από τις πιο δύσκολες οικονομικά περιόδους και εν μέσω πανδημίας με τον κίνδυνο μετάδοσης της νόσου να ελλοχεύει ανά πάσα στιγμή, η παράνομη εργασία που προσφέρεται  από κομμωτές και κομμώτριες δίχως άδεια έρχεται ως…. κερασάκι στην τούρτα για τους επαγγελματίες του κλάδου, μέλη του Συλλόγου Κουρέων– Κομμωτών– Καταστηματαρχών​ Ν. Μεσσηνίας, που δηλώνουν πλέον αποφασισμένοι να βάλουν τέλος σε αυτή την κατάσταση.
“Δυστυχώς οι καταγγελίες παράνομης εργασίας κομμωτών-κομμωτριών (χωρίς την απαιτούμενη άδεια και την απαραίτητη έναρξη επαγγέλματος) πληθαίνουν. Θέλοντας λοιπόν να προασπίσουμε τα συμφέροντά μας αλλά και το κοινωνικό σύνολο (αφού είναι ορατός ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορωνοϊού) θα προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες, χρησιμοποιώντας ένα επαρκέστατο νομικό οπλοστάσιο που μας προστατεύει.
Δεν μπορεί λοιπόν, κάποιοι να «ποστάρουν» προκλητικά φωτογραφίες με το κούρεμά τους και το χτενισμένο μαλλί τους από κομμωτές-τριες που παρέχουν παράνομες παροχές. Καλώς ή κακώς όλοι οι ελεύθεροι επαγγέλματος έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη οικονομική βλάβη αλλά πάνω απ’ όλα προέχει το πολυτιμότερο αγαθό του κόσμου που είναι η υγεία.
Επιπροσθέτως να σημειώσουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε τη συνέχιση του φαινομένου της παράνομης εργασίας των κομμωτών- κομμωτριών ειδικά στην παρούσα συγκυρία την παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών που διώκεται σύμφωνα με το άρθρο 285 Π.Κ.
Εκ του Δ.Σ.”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button