Τοπικά Νέα

Μόνο με την επίδειξη αρνητικού rapid test η είσοδος στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

ΑΥΣΤΗΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ  ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΛΟΓΩ COVID 19

Σχετικά η διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας ανακοίνωσε σήμερα:

Σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 12/4/2021 και στο πλαίσιο λήψης μέτρων για την πρόληψη διασποράς του ιού SARS Cov2, υποχρεωτικά οι ασθενείς που έχουν ραντεβού στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου, καθώς και οι συνοδοί όσων από αυτούς είναι ανήμποροι, πριν έλθουν στο Νοσοκομείο, θα πρέπει να υποβάλλονται σε διενέργεια rapid test και να φέρουν μαζί τους αρνητική απάντηση.

Επίσης οι συνοδοί των ασθενών που νοσηλεύονται στα Τμήματα του Νοσοκομείου περιορίζονται αυστηρά σε ένα συνοδό για κάθε ασθενή (όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο από τον ιατρό του Τμήματος). Οι συνοδοί αυτοί θα υποβάλλονται σε rapid test, που θα διενεργείται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου, μετά την υπόδειξη της σχετικής άδειας συνοδού από το Τμήμα. Σε περίπτωση που οι συνθήκες επιβάλλουν αντικατάσταση του συνοδού, τότε υποχρεούται o αντικαταστάτης να προσκομίζει ο ίδιος, αρνητικό rapid test.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button