Αθλητικά

Νέα αναβολή στην πρεμιέρα της Super League 2

Με φιλικό θα καλύψει το κενό η Καλαμάτα

Οι δικαστικές αποφάσεις και οι προσφυγές ομάδων που εκκρεμούν και η συμφωνία με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά καθυστερούν κι άλλο την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, με τη διοργανώτρια να παίρνει στο χθεσινό έκτακτο ΔΣ τη λογική και αναμενόμενη απόφαση να μην γίνει η σέντρα, όπως είχε προγραμματιστεί, την προσεχή Κυριακή 17 Οκτωβρίου, αλλά σε χρόνο που θα επαναπροσδιοριστεί. Αυτή η εξέλιξη αλλάζει και τα πλάνα της Καλαμάτας, η οποία αναζητεί αντίπαλο για φιλικό, με πιθανότερο γι’ αυτό το ρόλο την ομάδα του ΑΟ Διαβολιτσίου.

Η ανακοίνωση της Super League 2 μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ έχει ως εξής:

«Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, αναβάλλεται η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για τις 17 Οκτωβρίου 2021. Η συγκεκριμένη ομόφωνη απόφαση κρίθηκε επιβεβλημένη από τους εκπροσώπους των 32 ΠΑΕ, προκειμένου να υπάρξει χρόνος για τις απαραίτητες διαδικασίες που χρειάζονται να γίνουν ώστε να υπάρχει βιωσιμότητα στην ομάδες, με τη μορφή που έχει πλέον αποκτήσει η κατηγορία.

Ως εκ τούτου, επιτροπή -που ορίστηκε από το Δ.Σ. και στην οποία εκτός του προεδρείου θα συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγιας, ΠΑΕ Κηφισιά κ. Πρίτσας, ΠΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ Β΄ κ. Καραπαπάς, ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β΄ κ. Παναγιωτίδης- θα ζητήσει ραντεβού με τον καθ΄ ύλην αρμόδιο Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας, χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Επίσης με ομόφωνη απόφαση, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά οικίσκων που θα σταλούν στο Ηράκλειο Κρήτης και τους ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια τους στους δυο μεγάλους σεισμούς».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button