Ελλάδα

Νέα Ιωνία: Η 38χρονη ήταν αλυσοδεμένη για πέντε ημέρες από τον σύντροφό της

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται σιγά-σιγά στο φως της δημοσιότητας για τη γυναίκα στη Νέα Ιωνία που κατήγγειλε βιασμό από τον 58χρονο σύντροφό της υπό την απειλή όπλου καθώς, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (02/10), ήταν αλυσοδεμένη για πέντε ημέρες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η υπόθεση ήρθε στο φως, το πρωί του Σαββάτου (01/10), όταν γείτονες άκουσαν φωνές από το σπίτι και κάλεσαν τις Αρχές. Έτσι, λοιπόν, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο, ο 58χρονος τούς ενημέρωσε ότι δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα, ωστόσο οι ιδιοι αντιλήφθηκαν ότι η γυναίκα έκανε νοήματα ζητώντας βοήθεια.

Μάλιστα, σε έρευνα στον χώρο, οι Αρχές βρήκαν όπλα με αποτέλεσμα να οδηγήσουν τον άνδρα στο Αστυνομικό Τμήμα. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν δύο πιστόλια, ένα πολεμικό τυφέκιο, καθώς και μια διόπτρα και ένα δίποδο.

Η γυναίκα με καταγωγή από τη Ρουμανία που εργάζεται ως χορεύτρια σε νυχτερινό κέντρο, υπέβαλε μήνυση σε βάρος του συντρόφου της καταγγέλλοντας ότι την βίασε με την απειλή όπλου, ενώ φυσικά ακολουθείται η προβλέπομενη διαδικασία, σύμφωνα με την οποία γίνεται και ιατροδικαστική εξέταση.

Το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας που έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, συγκεντρώνει πληροφορίες για τη σχέση του ζευγαριού αλλά και το παρελθόν του άνδρα που είχε στην κατοχή του οπλισμό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button