Αστυνομικά

Νέες συλλήψεις στο Αεροδρόμιο Καλαμάτας

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τρεις αλλοδαποί, δύο άνδρες, ηλικίας 32 και 31 ετών, αντίστοιχα και μία 21χρονη, για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της Νομοθεσίας για τους Αλλοδαπούς.
Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων των ανωτέρω, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήσεις ο μεν 32χρονος για το Μπέργκαμο Ιταλίας και η 21χρονη με τον 31χρονο, για το Βέλγιο Βρυξελλών, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν προφανώς πλαστά.
Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, από την κατοχή του 25χρονου ένα διαβατήριο Αρχών Πακιστάν με επικολλημένη σε αυτό μία Άδεια Διαμονής Ελληνικών Αρχών.
Ομοίως, στην κατοχή 31χρονου και της 21χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο δελτία ταυτότητας Αρχών Ιταλίας, ενώ αυτοί συνόδευαν και τα δύο ανήλικα τέκνα τους, για τα οποία υπέδειξαν δύο δελτία ταυτότητας Αρχών Ιταλίας, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button