Τοπικά Νέα

Νέος διαγωνισμός για την προμήθεια δυο μεταχειρισμένων απορριμματοφόρων… μετά το «μπάχαλο» με τον πρώτο

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής έκτακτης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τριφυλίας τα δύο πρώτα θέματα της συνεδρίασης αφορούσαν τον επανακαθορισμό των όρων του συνοπτικού διαγωνισμού «Προμήθεια δύο (2) μεταχειρισμένων απορριμματοφόρων» και την επικύρωση πρακτικού του συνοπτικού διαγωνισμού για την προμήθεια.

Να θυμίσουμε ότι αρχικά ο διαγωνισμός επρόκειτο να διενεργηθεί στις 27/04/2018, ημέρα Παρασκευή κι ώρα 10.00 π.μ., ωστόσο στην διακήρυξη αναφέρονταν ως τόποι διεξαγωγής του διαγωνισμού η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατρών αλλά και η αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κυπαρισσίας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την παρουσία του ενός συμμετέχοντα στην Κυπαρισσία και του δευτέρου συμμετέχοντα στα Φιλιατρά, με την επιτροπή διαγωνισμού να ματαιώνει το διαγωνισμό.

Η Οικονομική Επιτροπή επικύρωσε το από 27-04-2018 Πρακτικό της Επιτροπής Διαγωνισμού, σύμφωνα με το οποίο ο συνοπτικός διαγωνισμός «Προμήθεια δύο (2) μεταχειρισμένων απορριμματοφόρων», ματαιώθηκε για τους παραπάνω λόγους με το νέο διαγωνισμό να διενεργείται στο Δημοτικό Κατάστημα Κυπαρισσίας (αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου), την 18η Μαίου 2018 και από ώρα 09.30 πμ, έως 10.00 πμ, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διαγωνισμού.

Στην ίδια συνεδρίαση έγινε η έγκριση δαπανών και ψήφιση διάθεσης πιστώσεων, προϋπολογισμού Δήμου Τριφυλίας, οικ. έτους 2018, καθώς και η έγκριση της αριθ.660/2018 αποφάσεως Δημάρχου, σχετικά με την έκτακτη ανάθεση εργασιών επιχωμάτωσης για την αντιμετώπιση πυρκαγιάς στο ΧΑΔΑ Αλιμακίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button