Αθλητικά

Νέος Πρόεδρος του Τέλου Άγρα ο Νίκος Ανδρώνης

Παραίτηση Καλκαβούρα λόγω εκλογής του στο Δ.Σ. της ΕΠΣΜ

Το βράδυ της 1ης Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του «Α.Ο. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ Ο ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ», μετά την παραίτηση που υπέβαλε ο Πρόεδρος της ομάδας μας, λόγω εκλογής του στο Δ.Σ. της ΕΠΣΜ, μετά τις αρχαιρεσίες της 26/02/2018. Το Δ.Σ. έκανε δεκτή την παραίτηση του Προέδρου κυρίου Παναγιώτη Καλκαβούρα και μετά από ψηφοφορία μεταξύ των μελών του Δ.Σ. σχηματίσθηκε το νέο Δ.Σ. της ομάδας, το οποίο και θα τρέξει τα θέματα της ομάδας μέχρι τον Ιούνιο του 2018, όπου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γ.Σ. και οι αρχαιρεσίες για νέο Δ.Σ., δεδομένου ότι η τωρινή διοίκηση ολοκληρώνει πλέον την διετή θητεία της. Πλέον η νέα σύνθεση του Δ.Σ. της ομάδας έχει ως εξής:

1) Πρόεδρος Νικόλαος Ανδρώνης

2) Αντιπρόεδρος Α΄ Κωνσταντίνος Ποθόπουλος

3) Αντιπρόεδρος Β΄ Παναγιώτης Παναγόπουλος

4) Αντιπρόεδρος Γ΄ Διονύσιος Βαρβατσούλης

5) Γραμματέας Δημήτρης Διακουμόπουλος

6) Ειδικός Γραμματέας Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος

7) Ταμίας Αναστάσιος Ψώνης

8) Γενικός Αρχηγός Νικόλαος Καμπύλης

9) Μέλος Δ.Σ. Παναγιώτης Ανδρώνης

10) Μέλος Δ.Σ. Σπυρίδων Αυριλιώνης

Ευχόμαστε, η ομάδα μας να συνεχίσει την ομαλή πορεία της στις αγωνιστικές που απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος και να επιτύχουμε στους στόχους που είχαμε θέση από την αρχή της χρονιάς.

Γαργαλιάνοι 01/03/2018

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.