Κόσμος

Νέο θρίλερ στο Αιγαίο: Βυθίστηκε πλοιάριο με 45 μετανάστες κοντά στην Τουρκία

Νέα τραγωδία στη Μεσόγειο, καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης μεταναστών που το πλοιάριό τους βυθίστηκε.

Συγκεκριμένα, σκάφος που μετέφερε 45 μετανάστες βυθίστηκε στα ανοικτά των νότιων ακτών της νότιας Τουρκίας, και τουρκικά πλοία του Πολεμικού Ναυτικού και ένα αεροσκάφος διεξάγουν επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο Άμυνας.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι την Πέμπτη το βράδυ υπήρξε ενημέρωση ότι το πλοιάριο, που βρισκόταν 260 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης Κας (Αντίφελλος), σε θαλάσσια περιοχή που βρίσκεται δυτικά του Καστελόριζου προς την Κρήτη, άρχισε να βυθίζεται.

Δύο φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας ερευνούν την περιοχή μαζί με ένα αεροσκάφος, όμως οι επιχειρήσεις δυσχεραίνονται λόγω κακών καιρικών συνθηκών και θαλασσοταραχής. Σύμφωνα με ανάρτηση του τουρκικού πρακτορείου Anadolu στο Twitter, στο πλοιάριο επέβαιναν 45 Σύροι πρόσφυγες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button