Ελλάδα

Νίκαια: Φορτηγό παρέσυρε παιδιά με νεκρή μια 6χρονη – Σοκάρει μαρτυρία: Ακούσαμε ουρλιαχτά

Tραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Νίκαια.

Φορτηγό όχημα παρέσυρε το μεσημέρι στη Νίκαια δύο μικρά παιδιά, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένα εξάχρονο κορίτσι και να τραυματιστεί σοβαρά ένα επτάχρονο κορίτσι, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομε

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση.

Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την τροχαία Πειραιά.

Μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα

Με λόγια που σοκάρουν περιγράφει το δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (8/7) στη Νίκαια με θύμα ένα 6χρονο κορίτσι αυτόπτης μάρτυρας.

«Κατέβηκε μία γυναίκα με δύο παιδιά από ένα πούλμαν. Την ώρα που κατεβαίνει προσπαθεί να περάσει τη διάβαση να πάει στη νησίδα στη μέση της λεωφόρου» αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στην κάμερα του Newsbeast.

«Εκείνη την ώρα ανάβει πράσινο για τα αυτοκίνητα και αρχίζει και τρέχει η γυναίκα με τα παιδιά αλλά δυστυχώς ήταν αργά. Είχε ξεκινήσει το χωματουργικό και πάτησε τα δύο παιδιά» επισημαίνει.

«Ακούσαμε ουρλιαχτά από τα παιδιά και κάναμε νόημα στον οδηγό. Ήταν αργά για το ένα παιδάκι» τονίζει ο αυτόπτης μάρτυρας.

ΑΠΕ- newsbeast

Φωτογραφία: intime

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button