Αθλητικά

Να κάνει ποδαρικό στο 2018 με νίκη στο «κάστρο» του

Νέα χρονιά, αλλά η Euroleague είναι ασταμάτητη. Το 2018 είναι εδώ και οι ομάδες μπαίνουν, χωρίς διάλειμμα, σε ρυθμό αγώνων. Ο πρώτος γύρος ανήκει στο παρελθόν και πλέον οι αντίπαλοι γνωρίζονται… λιγάκι παραπάνω. Πρώτο ματς της σεζόν για τον Παναθηναϊκό είναι κόντρα στην Εφές, που την υποδέχεται απόψε (21:15, Novasports 2) στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» φιγουράρουν πλέον στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και μοναδικός στόχος είναι να πάνε προς τα πάνω και να εδραιωθούν στις θέσεις πλεονεκτήματος. Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, αφού ο Νίκος Παππάς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Από την άλλη, η Εφές είναι πλέον… άλλη ομάδα. Η αλλαγή του προπονητή -εδώ και κάποιες αγωνιστικές ο Αταμάν βρίσκεται στον πάγκο- και η επιστροφή του Ντέρικ Μπράουν έχει αλλάξει όλη την προσέγγιση των Τούρκων. Η άμυνα τους έχει σφίξει και πλέον δέχονται πολύ λιγότερους πόντους.

Οι Τούρκοι προέρχονται και από μια πολύ μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Μπάμπεργκ, την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου και πλέον έχουν πολύ καλύτερη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Βέβαια, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος στη μάχη των πλέι οφ, αφού βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός γνωρίζει ότι πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός και συγκεντρωμένος για να πάρει ακόμα μια νίκη και να κρατήσει το… σπίτι του απόρθητο.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button