Ελλάδα

Νεκρό βρέφος στο Παίδων: Σεξουαλική κακοποίηση «είδε» ο ιατρό δικαστής

Σεξουαλική κακοποίηση είχε υποστεί σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το μόλις 11 μηνών βρέφος που μεταφέρθηκε νεκρό στο Νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή που επικαλείται ο ΑΝΤ1, το άτυχο μωρό είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα και των ιστολογικών εξετάσεων, που θα ρίξουν φως στην αιτία θανάτου του άτυχου βρέφους. «Δεν διαπιστώθηκε ακριβής αιτία θανάτου», είπε, ο ιατροδικαστής επιβεβαιώνοντας, ωστόσο, ότι το βρέφος έπασχε από μικροκεφαλία.

Στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έχουν προσαχθεί οι γονείς του, υπήκοοι Συρίας, που διαμένουν σε μισθωμένο, από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων, διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου. Παράλληλα, προσήχθη και ένα ακόμη ζευγάρι ομοεθνών τους, το οποίο φιλοξενείτο στο ίδιο διαμέρισμα.

Μάλιστα, σήμερα αναμένεται να εξεταστούν από ιατροδικαστή τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας των Σύρων, ένα κοριτσάκι 11 μηνών και ένα αγοράκι 2,5 ετών.

Αστυνομικοί πραγματοποιούν εξονυχιστικούς ελέγχους στο διαμέρισμα που διέμενε το άτυχο βρέφος, στου Ζωγράφου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button