Αθλητικά

Νεϊμάρ – Το μήνυμα του μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε να φύγει με την νίκη με 3-1 από την έδρα της Σεντ Ετιεν, ωστόσο ο τραυματισμός του Νεϊμάρ επισκίασε την νίκη των «Παριζιάνων».

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί γύρισε πολύ άσχημα τον αριστερό του αστράγαλο στο 84′ της αναμέτρησης και αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο του «Ζουφρουά Γκισάρ». Mάλιστα ο 29χρονος άσος κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο του είχε τοποθετηθεί ειδικός νάρθηκας στο αριστερό πόδι κάτι που μαρτυρούσε και το μέγεθος της ζημιάς.

Λίγες ώρες μετά το τέλος του ματς ο Νεϊμάρ θέλησε να στείλε το δικό του μήνυμα με σκοπό να καθησυχάσει τους θαυμαστές του, αλλά και να δώσει το σύνθημα της αντεπίθεσης εν όψει της συνέχειας δίνοντας την υπόσχεση πως θα επιστρέψει πιο δυνατός.

«Ώρα να αναρρώσω, δυστυχώς τέτοιες αναποδιές είναι μέρος της ζωής ενός αθλητή. Τώρα αυτό που πρέπει να κάνω είναι να σηκώσω το κεφάλι και να συνεχίσω. Θα επιστρέψω καλύτερος και πιο δυνατός», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button