Τοπικά Νέα

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Απαγορεύεται αυστηρά το επισκεπτήριο σε νοσηλευόμενους ασθενείς

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Νοσοκομείου Καλαμάτας λόγω αύξησης των κρουσμάτων και για λόγους πρόληψης της διασποράς του ιού SARS COV-2, συστήνονται αυστηρά τα κάτωθι:

1. Απαγορεύεται αυστηρά το επισκεπτήριο σε νοσηλευόμενους ασθενείς.
2. Στις κλινικές του νοσοκομείου δεν θα επιτρέπονται συνοδοί. Αν κρίνεται απαραίτητο από τον θεράποντα ιατρό, θα προσέρχεται μόνο ένας συγγενής για κάθε ασθενή, ως συνοδός, αφού έχει διενεργήσει Rapid test για την ανίχνευση του ιού SARS CoV-2 το τελευταίο 48ωρο.
3. Θα πραγματοποιείται από τους θεράποντες ιατρούς των κλινικών ενημέρωση συγγενών από τη 13.00 μ.μ. έως και τις 15.00μ.μ.  Οι προσερχόμενοι για ενημέρωση θα εισέρχονται από την κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου και θα ελέγχονται αυστηρά από το προσωπικό φύλαξης.

Παρακαλούμε για την συνδρομή όλων των πολιτών ώστε να διασφαλιστεί πρωτίστως η προφύλαξη των ασθενών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Στο μεταξύ, σήμερα Παρασκευή 5/8/2022 στην κλινική COVID 19 νοσηλεύονται τριάντα τρεις (33) ασθενείς. Έγιναν επτά (7) εισαγωγές. Δόθηκαν έξι (6) εξιτήρια. Στις 4/8/2022 αξιολογήθηκαν είκοσι έξι (26) επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button