Αθλητικά

«Ντου» από παντού ο Δημήτρης – Δημοσίευμα… τρόμος για ΠΑΟ, εξελίξεις-φωτιά – Μεταγραφάρα Ζάχαβι!

Άκρως επιθετικό είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Πράσινη», το οποίο δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου όσον αφορά την «πράσινη» ΠΑΕ.

Το αφεντικό της μπασκετικής ομάδας περνάει ξανά σε φάση φουλ επίθεσης, απαιτεί άμεσα από τους όποιους ενδιαφερόμενους να δείξουν τα… χρήματα, χωρίς να παίζουν παιχνίδια σε βάρος του συλλόγου, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να πιέσει τις καταστάσεις.

Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει σταματήσει τις προσπάθειές του για την ΠΑΕ, έκανε ήδη το πρώτο βήμα μέσω του Ερασιτέχνη και, πλέον, περιμένει τις εξελίξεις με τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ για να δράσει ξανά.

Άλλωστε, με χθεσινό ρεπορτάζ σάς ενημερώσαμε ότι στην ουσία ο ισχυρός επιχειρηματίας έχει επαφή με την πλευρά του Ταϊλανδού επενδυτή, κάτι που δεν μπορεί να αποκλείσει το γεγονός να γίνουν προσπάθειες συμπόρευσης στην πορεία, αν και εφόσον προχωρήσει παράλληλα και το πρότζεκτ του Athens Alive, το οποίο προβλέπει κατασκευή υπερσύγχρονου ποδοσφαιρικού γηπέδου.

Όπως και να έχει, πάντως, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι με το «όπλο» στο χέρι και αποδεικνύει ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω σχετικά με την ΠΑΕ. Επιμένει με όλα τα μέσα και θέλει να τρέξουν τα γεγονότα για να προχωρήσει παράλληλα το δικό του πλάνο.

Εξάλλου, θυμίζουμε ότι εντός της εβδομάδας αναμένονται στην Αθήνα οι εκπρόσωποι του Athens Alive, προκειμένου να συναντηθούν με την κυβέρνηση και να προχωρήσει η μεγάλη επένδυση στο ΟΑΚΑ. Αν, μάλιστα, οι συμπαίκτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πάρουν το «οκ» από τον πρωθυπουργό, τότε θεωρείται δεδομένο πως ο ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ θα κάνει νέο «ντου» για την ΠΑΕ, έχοντας ως «σύμμαχο» και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Το πρώτο «δώρο» του Ζάχαβι

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ισχύει η πληροφορία που αναφέρει ότι ο Τάσος Δουβίκας αναμένεται να καταλήξει στον Παναθηναϊκό μέσω ομάδας του εξωτερικού.

Η Τρίπολη έχει βουίξει ότι ο Αστέρας έχει ήδη συμφωνήσει με σύλλογο εκτός συνόρων για τον Έλληνα επιθετικό, ωστόσο ακόμα το όνομά του δεν έχει γίνει γνωστό.

Όπως λέγεται, πάντως, θα πρόκειται για ομάδα της «επιρροής» του Πίνι Ζάχαβι (εκπρόσωπος του παίκτη), προκειμένου ο ταλαντούχος φορ να μπορέσει τον Γενάρη να πάει στο Τριφύλλι.

Εξάλλου, είναι γνωστό ότι ο διάσημος ατζέντης εμπλέκεται στο deal που γίνεται για την εξαγορά της «πράσινης» ΠΑΕ, αλλά δεν μπορεί να εμφανιστεί λόγω της ιδιότητάς του.

sportdog.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button