Κόσμος

Νυσταγμένη… κυβέρνηση στην Τουρκία – Κοιμήθηκε τώρα ο Ακάρ ενώ μιλούσε ο Ερντογάν

Ο φακός του κρατικού πρακτορείου της Τουρκίας Anadolu συλλαμβάνει τον Ακάρ τη στιγμή που ψιλοκοιμάται, ενώ μιλάει ο Ερντογάν, ο οποίος μέχρι πρόσφατα μονοπωλούσε τα σχετικά πλάνα.

Τη σκυτάλη… του ύπνου πήρε από τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο υπουργός Αμυνας της χώρας Χουλουσί Ακάρ.

Ψιλοκοιμάται…

Ο φακός του κρατικού πρακτορείου της Τουρκίας Anadolu τον συλλαμβάνει τη στιγμή που ψιλοκοιμάται, ενώ μιλάει ο Ερντογάν, ο οποίος μέχρι πρόσφατα μονοπωλούσε τα σχετικά πλάνα.

Η «αδυναμία» μάλιστα του τούρκου προέδρου να αφήνεται δημόσια… στην αγκαλιά του Μορφέα είχε τροφοδοτήσει τα σενάρια για προβλήματα με την υγεία του.

Παρατηρούμε τελευταία τον Ερντογάν να έχε «ξυπνήσει» και τη… δόξα του να διεκδικεί ο υπουργός Αμυνας Χουλουσί Ακάρ.

Πιάνεται… στον ύπνο

Το στιγμιότυπο που ακολουθεί προέρχεται από την πρόσφατη επίσημη επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας στο Τουρκμενιστάν και την τελετή απονομής του κρατικού μεταλλίου στον Ερντογάν από τον ηγέτη της χώρας Μπερντιμουχαμέντοφ, όπως μεταδίδουν τα tourkikanea.

Ο Ακάρ πιάνεται κυριολεκτικά… στον ύπνο στο σημείο 10:47 με 10:55:

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button