Τοπικά ΝέαΧώρα

“Ξάφρισε” πορτοφόλι στο πανηγύρι της Χώρας, χρησιμοποίησε και την πιστωτική κάρτα… πιάστηκε όμως στη “φάκα”!

 

klopi


Άνδρες του Α.Τ. Γαργαλιάνων εξιχνίασαν την υπόθεση.

Την περασμένη Κυριακή υπήκοος Αλβανίας έκλεψε το πορτοφόλι ενός ανυποψίαστου πολίτη στο πανηγύρι της Χώρας. Ο πολίτης κατήγγειλε το γεγονός και άμεσα βρέθηκε ο δράστης όπου και συνελήφθη καθώς φαίνεται ότι είναι γνώριμος στα αστυνομικά δελτία με πλούσια δράση, όχι μόνο στη Μεσσηνία αλλά και στην Αθήνα!

Ο δράστης ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι συχνός επισκέπτης και στους Γαργαλιάνους χρησιμοποιούσε πάνω από 20 ψευδώνυμα όταν συστηνόταν στον κόσμο! Κατά τη διάρκεια του τελευταίου χτυπήματος στη Χώρα, αφού ξάφρισε το πορτοφόλι το οποίο εκτός από χρήματα είχε και μια κάρτα ανέπαφων συναλλαγών, ξεκίνησε για την Καλαμάτα όπου στο δρόμο χρησιμοποίησε αρκετές φορές την κάρτα σε βενζινάδικα κυρίως όπου πραγματοποιούσε διάφορες αγορές.

Η χαρά του όμως δεν κράτησε πολύ καθώς άνδρες του Α.Τ. Γαργαλιάνων άμεσα εξιχνίασαν την υπόθεση και ο δράστης συνελήφθη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button