ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Ξεκίνησε στο λιμάνι Κυπαρισσίας η είσπραξη λιμενικών τελών

Ξεκίνησε, για πρώτη φορά, στο λιμάνι Κυπαρισσίας η είσπραξη λιμενικών τελών από τουριστικά, επαγγελματικά και ερασιτεχνικά σκάφη αναψυχής, έσοδα τα οποία θα είναι ανταποδοτικά για την συντήρηση των λιμενικών υποδομών της περιοχής(ηλεκτροφωτισμό, φωτοσημαντήρες, ύδρευση κλπ),αλλά και της εγκατάστασης νέων (pillarsυδροδότησης και ρευματοδότησης).

Σε ανακοίνωση του το Λιμενικό Ταμείο Μεσσηνίας μεταξύ άλλων αναφέρει, «προσδοκώντας στην τουριστική ανάπτυξη του λιμένα Κυπαρισσίας, προχωράμε στην κάλυψη των αναγκών και την αντιμετώπιση των προβλημάτων με ταχείς ρυθμούς».

Σχετικά Άρθρα

7 Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια στο Λιμενικό Ταμείο Μεσσηνίας!! Επί τέλους φαίνεται ότι κάτι γίνεται. Προχωρήστε με πιο γρήγορους ρυθμούς.

  2. Αυτό το καλοκαίρι κάθε βράδυ διανυκτέρευαν 12-15 σκάφη αναψυχής (ιστιοφόρα), οφείλουμε να τους παρέχουμε υπηρεσίες για τις οποίες πρέπει να καταβάλουν λιμενικά τέλη. Πρόεδρε βάλε στόχους , έχει πολλά να προσφέρει το λιμάνι Κυπαρισσίας.

  3. Οι ζημιές από της κακοτεχνίες και την έλλειψη σωστής μελέτης για να γίνει ένα πραγματικό καταφύγιο και όχι όταν πιάνει αέρας να τρέχουν όλοι να της βγάλουν έξω ποιος θα της πληρώσει; Θέλετε να εισπράξετε μόνο; Τον χειμώνα ποιος έχει τα κοτσια να αφήσει βάρκα μέσα ; Κοιτάξτε να λύσετε προβλήματα που υπάρχουν στο λιμάνι και μετά ελάτε να εισπράξετε…

  4. Καλή κίνηση. Το καλοκαίρι ένας τουρίστας γιωτάς έψηνε με κάρβουνα πάνω στο τσιμέντο. Τον ρώτησα ευγενικά σε ποια άλλη μαρίνα έχει ψήσει φαγητό έτσι και κάνοντας ότι δεν πολύ καταλαβαίνει μου λέει πουθενά αλλού…..Το παραλιακό μέτωπο της Κυπαρισσίας είναι πολλά υποσχόμενο, αλλά παντελώς παρατημένο (από κάμπινγκ μέχρι ντίσκο Γιαννίτσαινας)… πολύ κρίμα….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button