ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες κατασκευής του τοίχου αντιστήριξης στην Ανω Πόλη Κυπαρισσίας

 

kypar


Συνάντηση δημάρχου με φορείς και επαγγελματίες της Άνω Πόλης.

Στα χέρια του Δήμου Τριφυλίας βρίσκεται η πολυπόθητη έγκριση της Αρχαιολογικής υπηρεσίας για την μελέτη ανάπλασης στην περιοχή της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας. Αυτό σημαίνει πως άμεσα θα ξεκινήσουν και πάλι οι εργασίες για την κατασκευή του τοίχου αντιστήριξης στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας που βρίσκεται κάτω από τον χώρο της πλατείας και είχε καταρρεύσει εξαιτίας των πλημμυρών τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Να σημειωθεί πως η μελέτη που εκπονήθηκε για τον τοίχο αντιστήριξης εντάσσεται στο πλαίσιο της μελέτης ανάπλασης στην περιοχή της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας, ενώ η έγκριση από την Αρχαιολογική υπηρεσία ήταν απαραίτητη καθώς η συγκεκριμένη περιοχή είναι αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.

Σήμερα το πρωί ο δήμαρχος κ. Κατσίβελας συναντήθηκε με φορείς και επαγγελματίες της Άνω Πόλης προκειμένου να συζητήσουν θέματα τα οποία αφορούν την περιοχή με κύριο θέμα την ανάπλαση της περιοχής καθώς και την εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμαρχος φέρεται να ενημέρωσε του παρευρισκόμενους πως η δημοτική αρχή προτίθεται να δώσει λύση στο θέμα των κοινόχρηστων χώρων προκειμένου οι καταστηματάρχες να μπορέσουν να δραστηριοποιούνται κανονικά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button